Kerst met Ars Musica

Live uitzending op zondag 20 december via de lokale omroepen

Voor de 4e keer op rij organiseert Ars Musica een kerstmiddag tijdens de donkere dagen voor Kerst. Dit jaar in een geheel andere opzet, omdat we door de coronamaatregelen niet meer als 'koor' kunnen repeteren en zingen. In plaats van een middag waar u naar ons toe komt, brengen wij Kerst met Ars Musica naar u toe!

In samenwerking met de lokale omroepen van Purmerend (RTV Purmerend), Landsmeer (LOL), Monnickendam/Waterland (Omroep PIM) en Edam/Volendam (RTV LOVE) bieden wij een kerstprogramma dat u thuis kunt bekijken en meemaken. We onderzoeken of en hoe wij ook in de Beemster te zien gaan zijn. Houd onze website in de gaten!

Kerst met Ars Musica staat voor een sfeervolle, warme en vooral gezellige, muzikale middag. Op het programma staat bekend en minder bekend (kerst)repertoire. Wij verzorgen op zondag 20 december a.s. een live programma, zonder publiek, vanuit de Nicolaaskerk in Purmerend, waarbij wij u meenemen naar verschillende herkenbare locaties in de buurt. Zo kunt u de kerstsfeer in onze eigen streek te ervaren! Tijdens deze middag wordt muzikale omlijsting verzorgd door instrumentaal ensemble Trio Fluvio.

Met onze muziek, liederen en eigentijdse verhalen willen wij u naar een wereld brengen waar liefde, samenzijn en vertrouwen in elkaar en in de toekomst centraal staan. En uiteraard is er alle ruimte om de voor iedereen bekende kerstliedjes mee te zingen met in achtneming van de Corona-adviezen.

Wanneer?

Zondag 20 december 2020
De live uitzending is van 14.00 tot 15.45 uur, met om 14.45 uur een kleine onderbreking.

Waar te zien?

U kunt de hele uitzending hier terug kijken.

U kunt hier een samenvatting van ongeveer 20 minuten van de uitzending terug kijken.

Kijkt u ook?