14-01-2117:03Voorlopig geen koorrepetities en uitvoeringen
 

Beste bezoeker van onze website,

Het koor is sinds maart 2020 niet meer in zijn geheel samengekomen in verband met de Coronamaatregelen.

We hebben in 2020 onze kerstuitvoering omgezet naar een project Kerst met Ars Musica in samenwerking van de lokale omroepen, Rotary, Lions én gemeentes van Waterland. Hiertoe werden in zeer kleine groepjes geluidsopnames en filmpjes gemaakt en aan elkaar gemonteerd tot een tv-programma. Verder werd, zoals alle jaren, een aantal van onze gasten van Kerst met Ars Musica bezocht en voorzien van een attentie.

Voor het komende jaar hangt veel af van de mogelijkheden die ons geboden worden om samen te komen (repeteren en uitvoeren).

In het liturgisch programma leveren we een bijdrage aan de vieringen in de Nicolaaskerk, maar dan wel met enkele zangers.

Mocht er verandering komen in de Coronamaatregelen, dan zal het koor zo snel als mogelijk weer opgestart gaan worden. Heeft u vragen aan het koor, stuur dan een mail aan bestuur@arsmusicapurmerend.nl

16-08-1321:40App voor Ars Musica
 

Er is een app gemaakt voor Ars Musica. Hij laat de uitvoeringen en repetities zien. Hij is alleen geschikt voor Android telefoons en tablets, dus niet voor Iphones of blackberry's. Als je er in geïnteresseerd bent, kan je via de google play store de laatste versie downloaden. Klik hiervoor op de Google Play button op de homepage.Er zijn 2 extra mededelingen voor koorleden.
Laatste wijziging 25-2-2020