Hallelujah-project

Een mooie muzikale herinnering vraagt soms om een herhaling! Het Hallelujah van Handel heeft voor velen een bijzondere betekenis en geeft anderen het speciale gevoel van Pasen. Dit jaar krijgt u een unieke kans om het Hallelujah van Handel eenmalig binnen een projectkoor met vele zangers te zingen als slotakkoord bij de Paaswake viering in de Nicolaaskerk, tezamen met het liturgisch koor Ars Musica. Dit koor, bestaande uit 40 geoefende zangers, wil u dit jaar deze kans bieden. Het maakt daarbij absoluut niet uit of u een regelmatige bezoeker van de Nicolaaskerk bent of niet. Wel vragen we van de zangers dat ze (enigszins) bekend zijn met de partijen. In een aantal repetities op woensdagavond 28 februari en 7,14,21 en 28 maart van 19:45-20:30, die verplicht gevolgd moeten worden, zal het Hallelujah opgefrist worden, zodat we onder professionele begeleiding het muziekstuk op zaterdag 31 maart om 21:00 tijdens een eucharistievering ten gehore kunnen brengen.

Dit plezier staat open voor iedereen! Als het moment in de viering daar is, zal dit projectkoor zich vormen. Zowel koorzangers als toeschouwers kunnen na afloop van deze viering een blijvende Paasherinnering koesteren.

Wat moet u doen? Meld u aan bij hallelujah@arsmusicapurmerend.nl onder vermelding van naam, adres, telefoon, email,. leeftijd en stemsoort. De kosten zullen gedekt worden door een minimale bijdrage van € 10,--. Er wordt altijd contact opgenomen met u over het vervolg. Er is immers een grens voor zowel een minimaal als maximaal aantal deelnemers.

Voor gedetailleerde informatie verwijzen we naar www.arsmusicapurmerend.nl/hallelujah.html .

Dit project is eenmalig en uniek in zijn soort. Grijp de kans om deel te nemen nu aan, want veel andere opties zullen zich waarschijnlijk niet snel meer aandienen.

Ars Musica Purmerend